آشپزی

10 غذای سنتی یونان که باید امتحان کنید

بیشتر گردشگران، یونان را به طبیعت زیبا و آثار تاریخی اش می شناسند، اما سفر به یونان زمانی کامل می گردد که غذاهایش را امتحان کنید!

21 مهر 1403

راهنمای کامل زندگی در دبی

شاید زندگی در دبی برای همه ما ممکن نباشد، اما این شهر ثروتمند اماراتی دارای امکانات کار و سرمایه گذاری زیادی است که بسیاری از ثروتمندان را به مهاجرت ترغیب می نماید. به طوری که حدود 80 درصد جمعیت مردم این شهر را مهاجران کشورهای مختلف تشکیل داده اند. امروز...

9 شهریور 1403

طرز تهیه شامی ترش گیاهی و بدون گوشت به 2 روش ساده و خوشمزه

شامی ترش گیاهی گیلانی یک سبک درست کردن شامی ترش سنتی گیلانی است. اگر سوال شما هم این است که غذای بدون گوشت چی درست کنم؟ یا اگر گیاهخوار هستید و ممنوعیت خوردن انواع گوشت را دارید، یا گوشت چرخ کرده در دسترس ندارید، می توانید ترشه شامی گیلانی گیاهی با سویا...

8 اردیبهشت 1403

طرز تهیه باقلوا تبریزی، خوشمزه و دلچسب

طرز تهیه باقلوای تبریز را در این مطلب برای شما شرح می دهیم . باقلوا شیرینی معروفی نه تنها در ایران بلکه در کشورهای عربی و آسیای میانه، قفقاز، قبرس و برخی منطقه ها روسیه می باشد.

30 فروردین 1403

طرز تهیه قطاب با شیر ، سرخ کرده و در فر

قطاب از اصیل ترین شیرینی های ایرانی محسوب می شود که افراد برای آن سرو دست می شکنند. شما این شیرینی خوشمزه را در منزل به راحتی می توانید با دو روش آماده کنید. این شیرینی اصیل و سنتی را با کم ترین مواد برای پذیرایی در روزهای عید می توانید تهیه و از آن استفاده...

15 اسفند 1402

طرز تهیه مرغ سوخاری با پودر سوخاری ، ترد و رستورانی

مرغ سوخاری یک غذای خوشمزه است که معمولا به عنوان غذای رستورانی از آن لذت می بریم اما می توانید با کمی صرف وقت این غذا را به راحتی در منزل با برترین و سالم ترین مواد بپزید. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه مرغ سوخاری ساده خانگی را مرور نموده بودیم و در ادامه طرز...

24 بهمن 1402

هتل بانیان تری پوکت، اقامتگاهی پنج ستاره و شیک و دارای امکانات و موقعیت عالی و بی نظیر در شهر

هتل بانیان تری پوکت جزو هتل های پنج ستاره شیک در شهر پوکت است. این هتل بی نظیر در موقعیت عالی از شهر واقع شده و همین سبب می گردد تا مسافران بیشتری را جذب خود کند.

7 بهمن 1402

طرز تهیه کاتمر، دسر خوشمزه ترکیه ای

کاتمر یکی دیگر از دسرهای خوشمزه است که بومی شهر غازی عینتاب ترکیه است. این یک دسر خمیر فیلو ترد است که حاوی پسته و خامه زده شده در آن است. مردم محلی شهر غازی عینتاب روز را با این دسر شروع می کنند. آنها ترجیح می دهند آن را در وعده صبحانه بخورند زیرا مغز پسته...

3 بهمن 1402

چند ترفند آش پزی که غذاهاتو خیلی خوشمزه میکنه!

همه ما در پی ایجاد طعم بهتر در غذاهای خود هستیم. گاهی با اضافه کردن یک ادویه ساده میتوان طعمی نو و بافتی نو به غذاهای روزمره داد.

15 شهریور 1402

این کوکوی لوبیاسبز خیلی خوشمزه رو حتما یاد بگیر!

لوبیاسبز فقط برای پختن لوبیاپلو نیست! بلکه با آن می شود خوراک، کوکو، ترشی، شور و حتی سوپ هم درست کرد و از آن لذت برد.

10 شهریور 1402

تزئین رولت خامه ای خانگی با میوه، شکلات و ژله ، 11 ایده خلاقانه

رولت خامه ای در کنار دیگر شیرینی ها مانند شیرینی نون خامه ای هواداران بسیاری دارد. رولت و نون خامه ای به خاطر تزئین و طعم متفاوت شان دو رقیب سرسخت در ویترین شیرینی فروشی ها محسوب می شوند. افراد گاهی به علت تنوع در سایز و شکل رولت خامه ای در انتخاب می مانند...

5 شهریور 1402

6 راز خوشمزه شدن قورمه سبزی و سیاه شدن آن

زیاد پیش آمده که قورمه سبزی را فریز نموده و نگه می داریم برای روز مبادا. به همین علت شاید با خود فکر کنید یک قورمه سبزی که دیگر این حرف ها را ندارد. مگر چقدر سخت می تواند باشد. واقعیت این است که آماده و تهیه کردن خورشت قورمه سبزی قلق دارد ولی کار چندان سختی...

2 شهریور 1402

3 روش مهم و کاربردی برای فریز کردن گوجه فرنگی

گوجه فرنگی یکی از مهمترین و کاربردی ترین محصولاتی است که در آشپزی از آن استفاده می گردد و تقریبا برای درست کردن بسیاری از خورشت ها یا سوپ ها به آن احتیاج دارید. گوجه فرنگی در فصل تابستان فراوان است؛ اما در فصل پاییز و زمستان کم می گردد؛ بعلاوه گوجه های...

6 تیر 1402

آغاز به کار دوازدهمین جشنواره ملی بهار نارنج در بابل

ایسنا/ براساس آخرین گزارش های منتشر شده، آغاز به کار دوازدهمین جشنواره ملی بهار نارنج در بابل صورت گرفت.

16 اردیبهشت 1402

در سفر به مالزی کجا بریم؟

مالزی یکی از متنوع ترین کشورهای دنیا به شمار می رود که فرهنگ های مختلفی را درون خودش جای داده و ترکیبی از آداب و رسوم، غذاها و مذاهب مختلف را در آن می توان مشاهده کرد. از جزایر بزرگ آن گرفته تا کوه ها، ارتفاعات حاصلخیز و جنگل های بارانی استوایی، این کشور...

31 فروردین 1402

نسبت و ترکیب سبزی انواع دلمه تازه و خشک ایرانی و فرنگی

آیا می دانید ترکیب سبزی انواع دلمه چیست؟ سبزی یکی از اصلی ترین مواد لازم برای تهیه است که نه تنها روی عطر دلمه شما مؤثر است، بلکه می تواند موجب خوش طعم تر شدن و مقوی شدن انواع دلمه گردد. انتخاب این که چه سبزی برای کدام دلمه مناسب است به شما یاری می نماید...

28 فروردین 1402

8 روش خشک کردن سبزی با آفتاب، شوفاژ، پنکه و &amphellip

خشک کردن سبزیجات در منزل با روش های ساده و بهداشتی یکی از راهکارهای نگهداری سبزیجات برای مدت طولانی است. ترفندهای خشک کردن سبزی آنقدر فرق دارد که می توانید با هر امکاناتی که در دسترس دارید، این کار را در خانه انجام دهید. اما آیا می دانید چگونه سبزی خشک...

27 فروردین 1402

طرز تهیه وافل بدون دستگاه در خانه و راحت و آسان

در مطالب پیشین کتاب کاله گفتیم که وافل چیست و طرز تهیه وافل را با دستگاه و بدون دستگاه هم بیان کردیم. گفتیم که وافل، نوعی پنکیک طلایی رنگ و پنجره ای شکل است که بیرون آن ترد اما داخل آن پف نموده و نرم است. با توجه به طعم متعادل آن می توانید آن را شیرین یا...

17 اسفند 1401

شیرینی نوروزی با چند قلم مواد ساده

شیرینی چنگالی یکی از شیرینی هایی است که می توانید در ایام عید با آن از مهمانان خود پذیرایی کنید. پس این روزها پخت آن در منزل خالی از لطف نیست.

7 اسفند 1401

طرز تهیه لازانیای فوری بدون فر

خبرنگارانـ لازانیا نوعی پاستای ورقه ای، پهن و مسطح است و یکی از قدیمی ترین انواع پاستا به شمار می رود. خمیر لازانیا در واقع همان خمیر پاستاست که آن را به صورت ورقه های پهن تهیه می کنند. لازانیا امروز یکی از غذا های خوشمزه و پر طرفدار بین المللی است که در...

4 بهمن 1401
تعداد: (49)