6 راز خوشمزه شدن قورمه سبزی و سیاه شدن آن

به گزارش وبلاگ هیچکس، زیاد پیش آمده که قورمه سبزی را فریز نموده و نگه می داریم برای روز مبادا. به همین علت شاید با خود فکر کنید یک قورمه سبزی که دیگر این حرف ها را ندارد. مگر چقدر سخت می تواند باشد. واقعیت این است که آماده و تهیه کردن خورشت قورمه سبزی قلق دارد ولی کار چندان سختی هم نیست. اگر حوصله خرج کنید و زمان و انرژی کافی بگذارید می توانید با چند بار آزمون و خطا غذایی را که دوست دارید سر سفره بگذارید و با عزیزانتان نوش جان کنید.

6 راز خوشمزه شدن قورمه سبزی و سیاه شدن آن

بنابراین برای اینکه به این تصویر گرم و مطلوب برسید باید یک سری نکات کلیدی را رعایت کنید. به یاد داشته باشید که شما با روش های راحت تری هم می توانید خورشت قورمه سبزی بار بگذارید. مسیله این است که برای آن خورشتی که زبان زد خاص و عام است باید حتما این نکات را رعایت کنید.

در این مقاله از بلاگ اکالا ما چند راز پختن خورشت قورمه سبزی را برای شما جمع آوری نموده ایم. این نکات را به ترتیب دستور پخت با هم آنالیز می کنیم تا به خاطر سپردن آن برای شما راحت و آسان باشد.

در ادامه 6 راز خوشمزه شدن خورشت قورمه سبزی را برایتان توضیح خواهیم داد.

1- سبزی تازه تهیه کنید

اولین و شاید بگردد گفت مهم ترین نکته برای پختن قورمه سبزی فرد اعلا این است که سبزی تازه تهیه کنید. شاید در ابتدا رعایت این نکته برای شما ملموس نباشد ولی با چشیدن دو قورمه سبزی که تنها تفاوتشان در تازگی سبزی استفاده شده در آن است، به این نکته پی خواهید برد که این راز یکی از کلیدی ترین رازهای این فهرست است. ساده، پیش و پا افتاده ولی کلیدی. پس قدم اول را محکم بگذارید تا در نهایت خورشت قورمه سبزی شما خوشمزه و خوش رنگ و لعاب گردد.

2- نسبت سبزی را رعایت کنید

نسبت سبزی بسته به علاقه و محل زندگی شما فرق دارد. برای مثال در شهرهای شمالی کشور گاهی از شنبلیله اصلا استفاده نمی نمایند. این در حالی است که این سبزی جز مواد اصلی خورشت قورمه سبزی است. با این حال توصیه ما به شما این است که می توانید از رسم و رسومتان پیروی کنید. اصلا موردی ندارد. تنها چیزی که باید به خوبی آن را رعایت کنید نسبت سبزی ها است. در ادامه نسبت معمول سبزی های خورشت قورمه سبزی را برای شما می آوریم. ولی دقت کنید که این نسبت بسته به تعداد افراد حاضر در سفره شما و ذایقه شما می تواند متغیر باشد. میزان های زیر برای 4 نفر کافی است.

نسبت معمول سبزی های خورشت قورمه سبزی

تره 4 واحد (400 گرم)

گشنیز 1 واحد (100 گرم تا حداکثر 150 گرم)

جعفری 4 واحد (400 گرم)

شنبلیله یک هشتم واحد (50 گرم یا حداکثر 100 گرم)

فوت کوزه گری در این بخش این است که برای خوش رنگ و لعاب شدن خورشت قورمه سبزی می توانید از چند برگ چغندر یا اسفناج هم بهره ببرید. بعلاوه چند برگ سیر هم می تواند در خوشمزه شدن خورشت شما نقش پررنگی داشته باشد. و در خصوص شنبلیله هم دقت کنید که به میزان لازم استفاده گردد. این سبزی باعث خوش عطر شدن قورمه سبزی می گردد ولی اگر زیاد از حد استفاده گردد موجب تلخی غذا می گردد.

3- برای سرخ کردن قورمه سبزی دقت لازم داشته باشید

یکی از پرتکرارترین سوالات آشپزهای این است که چه کار کنیم که قورمه سبزی ما سیاه گردد. خب اولین جواب این است که در سرخ کردن سبزی خورشت قورمه سبزی صبر و دقت خرج کنید. اگر این مرحله را به درستی سپری کنید، در نتیجه خورشت شما سیاه، خوش عطر و لذیذ می گردد. به این منظور در ابتدای کار باید سبزی را خوب خوب ریز کنید. سبزی درشت برای کوکو سبزی و آش مناسب است. ولی برای این غذا درستش این است که سبزی حسابی ریز شده باشد. بعد برای سرخ کردن، شعله را کم یا میانه نگه دارید و اجازه دهید کم کم سرخ گردد.

نکته ای که در این مرحله باید به آن توجه ویژه داشته باشید، رنگ سبزی خورشت قورمه سبزی است. سبزی نباید سیاه و سوخته گردد. اگر بسوزد خورشت شما تلخ و بد مزه می گردد. توجه داشته باشید که سبزی وقتی قهوه ای شد یعنی خوب سرخ شده است. نه کمتر و نه بیشتر. به یاد داشته باشید که اگر سبزی را خوب سرخ نکنید، رنگ خورشت شما سبز می گردد. با اطمینان می توان گفت این رنگی نیست که شما انتظار دارید!

4- لوبیای باکیفیت و مناسب تهیه کنید

برترین لوبیا برای خورشت قورمه سبزی، لوبیا چیتی است. لوبیا چیتی باعث می گردد خورشت شما خوش رنگ و لعاب گردد. و به علاوه طعم بهشتی هم به خورشت می دهد. پس دقت کنید که لوبیایی که تهیه می کنید تازه باشد. برای اینکه لوبیای تازه بخرید به چند نکته اساسی توجه ویژه داشته باشید. اول اینکه سنگ و کلوخ زیادی لا به لای دانه های لوبیا نباشد. دوم اینکه به ظاهر لوبیا دقت کنید. پوست لوبیا باید صاف باشد و هیچ گونه آثاری از چروکی نداشته باشد.

5- از گوشت مناسب بهره ببرید

میزان تکه های گوشت کاملا به خود شما بستگی دارد. ولی در کل بهتر است که گوشت لقمه ای باشد و اگر برای مجالس مهمانی می خواهید خورشت قورمه سبزی تدارک ببینید، تکه های گوشت را درشت تر بردارید.

گوشت خورشت قورمه سبزی باید با پیاز تفت داده گردد و روی شعله کم برای مدت 15 الی 20 دقیقه بپزد.

بهتر است از گوشت گوسفندی بهره ببرید. اگر هم از گوشت گوساله استفاده کردید که چربی کافی ندارد، می توانید برای جبران آن چند تکه دنبه به خورشت اضافه کنید تا رنگ و لعاب خوبی به غذا بدهد.

6- برای جا افتادن خورشت زمان بگذارید

و اما مهم ترین نکته در این فهرست! شما نمی توانید از خورشت قورمه سبزی که در مدت زمان یک ساعت درست شده است انتظار زیادی داشته باشید. کل این زحمات ریز و درشت شما زمانی ثمر می دهد که خورشت شما برای مدت زمان کافی روی اجاق گاز و با شعله کم بماند تا به خوبی جا بیافتد. پس برای آماده سازی و پخت خورشت قورمه سبزی حداقل یک نصفه روز زمان احتیاج دارید. اگر قرار است برای شام مهمانی این خورشت را بار بگذارید، توصیه ما به شما این است که از اول صبح دست به کار شوید. در غیر این صورت قید قورمه سبزی را بزنید و غذاهای دیگری را امتحان کنید. به هر حال فهرست غذاهای خوشمزه ایرانی تمامی ندارد.

شما با رعایت کردن یک سری نکته و اصولی که در آشپزی امتحانشان را پس داده اند می توانید اطمینان داشته باشید که خورشت قورمه سبزی شما معرکه خواهد شد. پس نترسید و آغاز به کار کنید.

منبع: اکالا

منبع: فرارو

به "6 راز خوشمزه شدن قورمه سبزی و سیاه شدن آن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "6 راز خوشمزه شدن قورمه سبزی و سیاه شدن آن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید