چند ترفند آش پزی که غذاهاتو خیلی خوشمزه میکنه!
به گزارش وبلاگ هیچکس، همه ما در پی ایجاد طعم بهتر در غذاهای خود هستیم. گاهی با اضافه کردن یک ادویه ساده میتوان طعمی نو و بافتی نو به غذاهای روزمره داد.
به گزارش بهترین ها، در ادامه با چند ترفند کوتاه آشپزی همراه ما باشید.
به سس ماکارونی خود کمی هویج رنده شده یا پوره هویج اضافه کنید. این کار باعث میگردد بدون آنکه سس شیرین گردد، ترشی سس ماکارونی شما گرفته شده و طعم خیلی لذیذتری به ماکارونی بدهد.
به هات چاکت میزان خیلی کمی نمک اضافه کنید. میزان کمی نمک طعم شوری به هات چاکلت اضافه نمیکند، بلکه باعث میگردد شکلات داغ شما طعم بهشت بگیرد.
در هر دستور پختی که نیاز به آب داشتید، از آب مرغ بهره ببرید. این کار باعث غنی شدن و پیچیده تر شدن طعم ها می گردد.
برای پختن املت، قبل از اینکه تخم مرغ ها را داخل ماهیتابه بریزید، کمی مایونز با آن ها مخلوط کنید. این کار باعث می گردد املت شما بافت سبک و نرمتری داشته باشد.
کمی قبل از سرخ کردن ماهی، روی آن ها را با کمی ماست یونانی یا مایونز بپوشانید. این مانع از خشک شدن ماهی می گردد و آن را تازه نگه می دارد.
منبع: فرارو