آیا پوست ماهی قابل خوردن است؟

به گزارش وبلاگ هیچکس، ماهی یکی از منابع غنی پروتئین حیوانی است که در سرتاسر دنیا هواداران زیادی دارد.

آیا پوست ماهی قابل خوردن است؟

ماهی سرشار از موادی غذایی است که به علت طعم خوب و فواید آن در تمام وعده های غذایی استفاده می گردد. از آن جا که ماهی یک منبع غنی از مواد مغذی مانند آهن و اسید های چرب امگا 3 است، سازمان غذا و داروی آمریکا، مصرف 113 گرم ماهی، 2 تا 3 بار در هفته را توصیه نموده است.

با این حال بعضی از انواع ماهی ها، حاوی جیوه و دیگر مواد سمی هستند و این سموم می توانند در پوست ماهی نیز وجود داشته باشند. بهتر است ماهی بدون جیوه و یا ماهی با جیوه اندک را برای مصرف انتخاب کنید.

آب دریا حاوی جیوه است و پوست ماهی جیوه را جذب می نماید، به علاوه خوردن آن به علت وجود نیترات های زیاد، موجب بروز بیماری و سنگ کلیه می گردد.

در ادامه بعضی ماهی های کم جیوه و جیوه میانه را ذکر می کنیم:

جیوه کم: مانند ماهی روغن (کاد)، کفشک، ماهی قزل آلا، تیلاپیا است.

جیوه میانه: کپور، هامور، هالیبوت (لوزی ماهی)، ماهی ماهی، سرخومقدار دقیق مواد مغذی موجود در پوست ماهی به شدت به نوع ماهی بستگی دارد.

منبع: باشگاه وبلاگ هیچکس

منبع: فرادید

به "آیا پوست ماهی قابل خوردن است؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آیا پوست ماهی قابل خوردن است؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید