5 خوراکی خطرناک دنیا!

به گزارش وبلاگ هیچکس، بعضی از خوراکی ها به علت وجود نوعی سم در خود به راحتی می توانند باعث مرگ شما شوند.

5 خوراکی خطرناک دنیا!

بعضی از غذاها، خصوصا آن غذا هایی که کمتر شناخته شده هستند، در نگاه اول جذاب به نظر می رسند، اما همان خوراکی های جذاب ممکن است که شما را بکشند. بعضی افراد این غذا های خطرناک را در کابینت و یخچال نگهداری نموده و آن ها را در برنامه روزانه غذایی خود جای می دهند.

تغذیه سالم یکی از مهم ترین معیار ها برای داشتن عمری طولانی و سلامت جسمانی است، پس ضروری است درباره خوراک خود تحقیق کنید و شیوه صحیح خوردن آن را نیز یاد بگیرید. در ادامه تعدادی از این غذا ها را به شما معرفی می کنیم.

خطرناک ترین خوراکی های جهان را بشناسید:

همه ما تا کنون گیلاس را به صورت خام و پخته مصرف نموده ایم، هرچه رنگ گیلاس پررنگ تر باشد نشانه بالا بودن آنتی اکسیدان های موجود در آن است. متخصصان تغذیه مدعی هستند که نباید دانه، ساقه و برگ این میوه را مصرف کرد؛ چرا که دارای مقدار زیادی سم سیانید است و سلامتی شما را به خطر خواهد انداخت.

مصرف بادکنک ماهی در آمریکا ممنوع بوده چرا که این نوع ماهی به عنوان یکی از سمی ترین غذا های جهان شناخته شده است حتی اگر به درستی هم پخته گردد. در واقع محققان به این نتیجه دست یافته اند که بادکنک ماهی 1200 برابر بیشتر از سیانید کشنده بوده و تترو دوتوکسین یا ماده سمی موجود در ماهی باید در زمان طبخ کاملا جدا شده تا باعث آلوده شدن گوشت نگردد.

ضمناً اگر اندام بدن این غذای ژاپنی به درستی جدا نگردد، بعد از مصرف ممکن است باعث فلج شدن بدن انسان گردد. حتی پخت این ماهی در خانه باعث مرگ افراد می گردد. اجازه قانونی برای تهیه آن توسط کسانی خواهد بود که دوره چند ساله برای تهیه آن را گذرانده باشند.

هات داگ یک غذای سمی یا کشنده نیست، بلکه باعث بروز مسائل خفگی خواهد شد که همین عامل خطرناک بودن آن را توصیف می نماید. طبق آمار بچه ها زیر سه سال بیشتر از بقیه افراد به این معضل دچار خواهند شد؛ جالب است بدانید که میزان کالری های موجود در هات داگ به اندازه ای بالاست که باعث بروز مسائل قلبی یا عروقی خواهد شد؛ بنابراین با مصرف هر یک عدد هات داگ باید به اندازه 3 ساعت پیاده روی و یک ساعت دوچرخه سواری داشته باشید تا سیستم ایمنی بدن تان حفظ گردد.

محققان به این نتیجه دست یافته اند که بچه ها با مصرف بیش از اندازه هات داگ به سرطان خون و لوسمی

مبتلا خواهند شد. مصرف گوشت های فرآوری شده در بچه ها یکی از عوامل بروز سرطان است. طبق تحقیقات یک اپیدمیولوژیست در یک مجله تحقیقات سرطان بچه های که بیش از 12 عدد هات داگ در هر ماه مصرف نمایند، 9 برابر بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان خون قرار می گیرند.

پنیر های غیر پاستوریزه بهترین بستر برای رشد و تکثیر باکتری های مضر و بروز بیماری های ناشی از غذا شناخته شده اند که عرضه و مصرف آن ها در کشور های آمریکایی ممنوع است؛ چرا که مصرف لبنیات غیرپاستوریزه با بروز بیماری های زیادی مانند بیماری های عفونی، گوارشی و بیماری های مشترک میان انسان و دام از قبیل: تب مالت همراه است و برای حفظ سلامت جسمانی باید از مصرف اینگونه خوراکی ها خودداری گردد، در غیر اینصورت با خطر افتادن سلامت جسمانی باید در انتطار از بین رفتن استخوان ها یا پیر شدن مفاصل بود.

سولانین ماده سمی بوده که در سیب زمینی خام و سیب زمینی سبز موجود است و به راحتی باعث ایجاد بیماری های مختلفی خواهد شد که می تواند سلامت بدن را با مسائل متعدد روبرو کند؛ بنابراین در زمان استفاده از سیب زمینی قسمت های سبز آن ها را دور ریخته و برای مصرف حتما به خوبی سرخ کنید تا سم موجود در آن دردسری برایتان ایجاد نکند.

در مصرف تمام مواد غذایی حد تناسب را رعایت نموده و به هیچ عنوان از مواد غذایی خطرناک و ناسالم استفاده نکنید.

منبع: وبلاگ هیچکس

منبع: فرادید

به "5 خوراکی خطرناک دنیا!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "5 خوراکی خطرناک دنیا!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید