چربی های گیاهی یا حیوانی؛ کدام بهتر است؟

به گزارش وبلاگ هیچکس، چربی های غیر اشباع را می توان در زیتون، آجیل و آووکادو، و بعلاوه در محصولات گوشتی و لبنی یافت. اگرچه بعضی مطالعات نشان داده اند که رژیم غذایی غنی از چربی های غیر اشباع بر خلاف بقیه رژیم ها، خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش می دهد، اما منبع چربی به نظر می رسد می تواند تفاوت ایجاد کند.

چربی های گیاهی یا حیوانی؛ کدام بهتر است؟

به گفته محققان دانشگاه هاروارد که داده های رژیمی بیش از 90 هزار نفر با میانه سن 22 سال را مطالعه نموده است، وقتی چربی ناسالم اشباع شده،کربوهیدرات های تصفیه شده یا چربی ترانس با چربی گیاهی غیر اشباع جایگزین شدند خطر بیماری های قلبی کاهش پیدا نموده بود، در صورتی که چربی غیر اشباع حیوانی اینگونه نبود. مصرف بیشتر چربی های گیاهی با 16% کاهش خطر مرگ به هر دلیلی همراه بوده است. برخلاف آن مصرف بیشتر چربی های حیوانی 21% خطر مرگ را به هر دلیل افزایش داده بود.

منبع: فوت و فن / health.harvard.edu

به "چربی های گیاهی یا حیوانی؛ کدام بهتر است؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چربی های گیاهی یا حیوانی؛ کدام بهتر است؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید