طرز تهیه 4 مدل افطاری ساده و خوشمزه برای همه ذائقه ها

به گزارش وبلاگ هیچکس، وقتی از افطاری ساده و خوشمزه صحبت می کنیم، از چی حرف می زنیم؟! نان و پنیر ساده ترین، کلاسیک ترین و در عین حال خوشمزه ترین غذایی است که معمولا بخشی از بیشتر سفره های افطار را به خود اختصاص می دهد. اما، آیا تا به امروز به این فکر نموده اید که پنیر های مختلف را با هم ترکیب کنید؟ در ادامه روشی خلاقانه، ساده و هیجان انگیز برای سرو نان و پنیر، استیک مرغ و چند غذای ساده دیگر را به شما ارائه می دهیم.

طرز تهیه 4 مدل افطاری ساده و خوشمزه برای همه ذائقه ها

در این مطلب می خوانید:

1. طرز تهیه توپک پنیری

2. طرز تهیه استیک مرغ و سبزیجات با سس قارچ

3. طرز تهیه سوپ عدس و بلغور

4. طرز تهیه کوکو قارچ و اسفناج پنیری

انواع افطاری ساده

1. طرز تهیه توپک پنیری

نان و پنیر یکی از افطاری های ساده و خوشمزه ای است که معمولا پایه ثابت سفره ها در ماه مبارک رمضان است که این بار با ظاهری هیجان انگیز به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه توپک پنیری
پنیر خامه ای 200 گرم
پنیر چدار رنده شده½ پیمانه
بلوچیز خرد شده¼ پیمانه
گرده خرد شده 3 قاشق غذاخوری

روش تهیه توپک پنیری برای افطاری

  • همه مواد را درون کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید.
  • از مواد گلوله هایی به اندازه یک گردو بردارید و با دست گرد کنید و در نهایت در انار دون شده، گرده تست شده و جعفری ساطوری شده برای تزیین بغلتانید.
  • توپک های پنیری را به همراه کراکر برای افطار سرو کنید.

2. طرز تهیه استیک مرغ و سبزیجات با سس قارچ

اگرچه استیک به نظر سخت و پر دردسر به نظر می رسد؛ اما زمانی که به استیک مرغ می رسد، تبدیل به یکی از ساده ترین غذا های سریع الطبخ می گردد که در کمتر از 10 دقیقه برای افطار آماده می گردد.

مواد لازم برای تهیه استیک مرغ و سبزیجات
سینه مرغ بدون استخوان1 عدد
سس باربیکیو 2 قاشق غذاخوری
سیب زمینی کوچک یا متوسط 4 عدد
قارچ2 پیمانه
آرد 1 قاشق غذاخوری
شیر1 پیمانه

طرز پخت استیک مرغ، یک افطاری ساده و خوشمزه

  • سینه مرغ بدون استخوان را از وسط به طور کامل نصف کنید و به یاری بیفتک کوب، بکوبید تا به ضخامت یک سانتی متر برسند.
  • سینه های مرغ را با دو قاشق سس باربیکیو، نمک دریا، فلفل سیاه آسیاب شده، پودر پاپریکا و کمی زنجبیل مزه دار کنید.
  • سیب زمینی ها را خوب بشویید و با پوست آب پز کنید. اجازه ندهید سیب زمینی ها له گردد.
  • قارچ ها را حلقه کنید و با کره تفت دهید تا آب آن کامل تبخیر گردد.
  • آرد و شیر سرد را با هم مخلوط کنید و به قارچ ها اضافه کنید روی حرارت ملایم قرار دهید تا به غلظت برسد.
  • ده دقیقه قبل از سرو غذا، سیب زمینی های پخته را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و درون کره برشته کنید.
  • نمک، فلفل، پودر سیر و 2 تا 3 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه به تابه اضافه کنید و اجازه دهید کاملا جذب سیب زمینی ها گردد. در نهایت کار را با آویشن به اتمام برسانید.
  • همزمان در یک تابه دو طرفه سینه های مرغ مزه دار شده را با کره یا روغن تفت دهید. زمان تقریبی برای برشته شدن هر دو طرف مرغ 8 تا 10 دقیقه است.
  • در نهایت استیک مرغ و سیب زمینی تنوری را به همراه سس قارچ و سالاد کاهو سرو و نوش جان کنید.

3. طرز تهیه سوپ عدس و بلغور

سوپ دال عدس و بلغور یک غذای ترکی و تند است که شما می توانید تندی آن را بسته به ذائقه خود کم و زیاد کنید و به عنوان پیش غذا و یا افطار ساده در نظر بگیرید. در صورت تمایل می توانید دال عدس را با عدس معمولی جایگزین کنید.

مواد لازم برای تهیه سوپ عدس و بلغور
عدس ½ پیمانه
بلغور گندم½ پیمانه
فلفل قرمز ½ قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط 1 عدد

مراحل تهیه سوپ خوشمزه عدس برای افطاری

  • ابتدا یک عدد پیاز متوسط را ریز خرد کنید و با کره تفت بدهید.
  • زمانی که پیاز ها کمی سبک تر شد، رب گوجه فرنگی را به همراه فلفل و کمی زردچوبه اضافه کنید و تفت بدهید.
  • در این مرحله عدس و بلغور را اضافه کنید و به همراه آب ساده یا استاک مرغ و گوشت اجازه دهید تا سوپ به غلظت مطلوب برسد.
  • سبزی مورد استفاده در رسپی اصلی این سوپ نعنا خشک شده است، شما می توانید بسته به ذائقه خود از گشنیز و جعفری نیز بهره ببرید.

4. طرز تهیه کوکو قارچ و اسفناج پنیری

اگر به دنبال یک غذای سریع، ساده، خوشمزه و مغذی نونی برای افطار می شد، چرا کوکو قارچ و اسفناج پنیری را امتحان نمی کنید؟

مواد لازم برای تهیه قارچ و اسفناج پنیری
اسفناج خرده شده 3 پیمانه
قارچ خرد شده1 پیمانه
پنیر خامه ای 100 گرم
پنیر پیتزا ½ پیمانه
سیر 2 حبه
ساقه پیازچه3 عدد
تخم مرغ4 عدد
آرد1 قاشق غذاخوری

روش تهیه کوکو قارچ ساده برای افطار

ابتدا برگ سبز اسفناج ها را خرد کنید، بشویید و کامل آب آن را بگیرید. اسفناج ها را با مقدار کمی کره تفت دهید در حدی که فقط سبک گردد، ولی تغییر رنگ ندهد.

در یک تابه جداگانه ساقه پیازچه ریز شده را با کره و سیر له شده تفت دهید. همین که عطر سیر و پیازچه بلند شد، قارچ های خرد شده را به تابه اضافه کنید و اجازه دهید تا آب قارچ کاملا تبخیر گردد.

اسفناج ها را با مواد بالا مخلوط کنید و اجازه دهید تا خنک شوند.

در ظرف دیگری پنیر خامه ای، پنیر پیتزا و آرد را با مقدار کمی شیر سرد مخلوط کنید و به مخلوط اسفناج اضافه کنید.

تخم مرغ ها را خوب بزنید تا پف نمایند، نمک و فلفل را اندازه کنید و زمانی که سبزیجات از داغی افتاد با تخم مرغ ها مخلوط کنید و مایه کوکو را درون تابه دو رو بپزید.

حرف آخر

همانطور که می دانید، بهتر است روزه داران محترم روزه خود را غذا های سبک مانند سوپ باز نمایند. به همین منظور به شما پیشنهاد می کنیم، 5 مدل سوپ ماه رمضان خوشمزه و متفاوت را در این مطلب دنبال کنید. همچنین در صورتی که به دنبال غذا های نونی برای سحری نیز هستید، می توانید 3 مدل غذای نونی برای سحری را در این مطلب دنبال کنید.

لطفا تجربیات و سوالات خود در ارتباط با دستورهای افطاری ساده و خوشمزه ارائه شده در این مطلب را با ما و سایر همراهان انگیزه به اشتراک بگذارید. کارشناسان ما در اسرع وقت جوابگوی سوالات شما خواهند بود.

منبع: مجله انگیزه

به "طرز تهیه 4 مدل افطاری ساده و خوشمزه برای همه ذائقه ها" امتیاز دهید

1 کاربر به "طرز تهیه 4 مدل افطاری ساده و خوشمزه برای همه ذائقه ها" امتیاز داده است | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه 4 مدل افطاری ساده و خوشمزه برای همه ذائقه ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید