طرز تهیه آش آبادانی

به گزارش وبلاگ هیچکس، آش آبادانی دارای مقدار زیادی گوشت و حبوبات است و یک غذای مقوی و مفید برای شما خواهد بود. به یاری این غذا می توانید مقدار زیادی از آهن و ویتامین های مورد احتیاج بدنتان را تامین کنید. این آش مانند بیشتر غذاهای جنوبی مزه ای تند دارد و بیشتر مواقع از آن برای صبحانه استفاده می نمایند.

طرز تهیه آش آبادانی

مواد لازم برای تهیه آش آبادانی

  • نخود 75 گرم
  • لوبیا سفید 75 گرم
  • گوشت گوساله 250 گرم
  • پیاز نگینی خرد شده دو عدد
  • زردچوبه پودر شده یک دوم قاشق چایی خوری
  • روغن مایع مخصوص سرخ کردن به مقدار لازم
  • برنج 300 گرم
  • عدس پاک و ریز خرد شده 150 گرم
  • تره 500 گرم
  • نمک و دانه فلفل سیاه کوبیده شده به مقدار لازم
  • فلفل قرمز پودرشده یک دوم قاشق چایی خوری
  • نعناع خشک پودر شده 20 گرم
  • گوشت چرخ نموده گوساله 50 گرم
  • کشک مقداری برای تزیین

طرز تهیه آش آبادانی

مرحله اول

نخود را درون آب قرار دهید و چندین بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته گردد. سپس آن را درون قابلمه ای حاوی آب بریزید. 4 ساعت آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد. بعد از یک ساعت که از پخت نخود گذشت، لوبیا سفید، گوشت و یک عدد از پیازها را به آن اضافه کنید. زردچوبه را در تابه ای دیگر با کمی روغن تفت دهید سپس به آن ها اضافه کنید.

مرحله دوم

در یک ساعت آخر پخت حبوبات و گوشت، آب روی برنج و عدس خیس شده را خالی کنید و آن را به قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید موادتان خوب پخته گردد سپس تره، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید. در تمام این مدت ضروری است آشتان را مدام هم بزنید تا ته نگیرد.

مرحله سوم

درون تابه ای جداگانه کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن درون آن داغ گردد. سپس نعناع را به آن اضافه کنید و بعد از یک تفت کوچک آن را از روی حرارت بردارید.

مرحله چهارم

باقی پیاز را در یک تابه دیگر با روغن تفت دهید و اجازه دهید پیازها کاملا نرم و طلایی شوند. سپس گوشت چرخ نموده را به آن ها اضافه کنید و آن ها را خوب با هم تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و آب گوشت کاملا کشیده گردد. در نهایت کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و آن را از روی حرارت بردارید.

مرحله پنجم

بعد از اینکه آشتان پخت گوشت را از درون قابلمه خارج کنید آن را ریش ریش کنید و دوباره به قابلمه برگردانید و مواد را با هم، هم بزنید. آش را درون ظرف مورد نظرتان بریزید و روی آن را با کشک، نعناع و گوشت چرخ نموده تزیین کنید سپس آن را سرو کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه آش آبادانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آش آبادانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید