تست فرانسوی با سس کاراملی موز
به گزارش وبلاگ هیچکس، برای تهیه این صبحانه به پنیر ماسکارپونه احتیاج دارید، اگر در شهر خود آن را نیافتید می توانید از پنیر خامه ای بهره ببرید. هر دو تقریبا مشابه یکدیگر هستند.
- تعداد: 6 نفر
- زمان تهیه: 20 دقیقه
- زمان خنک شدن: 2 تا 24 ساعت
- زمان پخت: یک ساعت
مواد لازم
- 12 ورق نان تست
- 225 گرم پنیر خامه ای
- نصف پیمانه پنیر ماسکارپونه
- نصف پیمانه گردوی خرد شده
- دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
- یک قاشق چایخوری پودر دارچین
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- 6 عدد تخم مرغ هم زده
- سه پیمانه شیر
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- سس موز کاراملی*
طرز تهیه
1- نیمی از نان ها را داخل ظرف پیرکس مستطیلی بچینید. در یک کاسه کوچک، پنیر خامه ای، ماسکارپونه، گردو، شکر قهوه ای، دارچین و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. مخلوط پنیر را روی نان ها بمالید. روی آنها یک لایه دیگر نان بگذارید.
2- در یک کاسه میانه، تخم مرغ، شیر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. مخلوط شیر را روی نان ها بریزید. روی ظرف را با پلاستیک بپوشانید و به مدت 2 تا 24 ساعت در یخچال نگهداری کنید.
3- فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید. ظرف را روی آن قرار دهید و یک ساعت بپزید تا طلایی شوند.
4- برای تهیه سس موز کاراملی نیز به ¾ پیمانه شکر قهوه ای، نصف پیمانه خامه فرم گرفته، نصف پیمانه کره، دو قاشق غذاخوری شوربای ذرت، یک قاشق چایخوری وانیل، نصف قاشق چایخوری نمک دریایی و یک عدد موز احتیاج دارید.
5- در یک قابلمه میانه، شکر قهوه ای، خامه فرم گرفته، کره و شوربای ذرت را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشند. به طور مرتب هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید و وانیل و نمک دریایی را اضافه کنید. آنها را داخل کاسه کوچک بریزید تا در دمای اتاق خنک شوند. در صورت تمایل می توانید تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید. در آخر، موزهای حلقه شده را داخل آن بریزید.
ارزش غذایی
- کالری: 965
- چربی: 61 گرم
- کلسترول: 355 میلی گرم
- کربوهیدرات: 90 گرم
- فیبر: 4 گرم
- قند: 49 گرم
- پروتئین: 24 گرم
- سدیم: 1107 میلی گرم
- پتاسیم: 475 میلی گرم
- کلسیم: 384 میلی گرم
- آهن: 4 میلی گرم