محیط زیست قروه در جریان نتیجه نمونه برداری نشت سیانور از معدن طلاى سارى گونى است ، اجازه اعلام نداریم!

به گزارش وبلاگ هیچکس، رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان قروه گفت: در جریان نتیجه آزمایش نمونه برداری نشت سیانور، آرسنیک و جیوه از معدن طلای ساری گونی هستیم، اما پاسخگویی درباره نتیجه آن از سوی واحد آزمایشگاه اداره کل حفاظت محیط زیست کردستان صورت می گیرد.

محیط زیست قروه در جریان نتیجه نمونه برداری نشت سیانور از معدن طلاى سارى گونى است ، اجازه اعلام نداریم!

توفیق زارعی، رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان قروه در تبادل نظر با خبرنگار دانشگاه وبلاگ هیچکس، در خصوص نتیجه نمونه برداری هایی که از معدن طلای ساری گونی اجرا شده است، گفت: نمونه برداری نشت سیانور، آرسنیک، جیوه و... از معدن طلای ساری گونی از سوی واحد آزمایشگاه اداره کل حفاظت محیط زیست کردستان اجرا شده و این واحد جوابگوی نتیجه این نمونه برداری است و باید از این طریق، پیگیر جریان بود.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان قروه اظهار کرد: در جریان نتیجه آزمایش این نمونه برداری هستیم که آیا سیانور نشت داشته یا خیر و یا اینکه چه آسیب هایی برای محیط زیست منطقه دارد، اما باید نتیجه به وسیله آزمایشگاه مربوطه منتشر گردد.

بیشتر بخوانید:

  • چرا باید در خصوص نحوه واگذاری معدن طلای ساری گونی شفاف سازی کنیم؟
  • در معدن طلای ساری گونی چه می گذرد؟ / ادعا های ضد و نقیض کارفرما و اهالی!

وی ابراز کرد: اصولا نتیجه آزمایش هر نوع نمونه برداری در این منطقه که از سوی محیط زیست کردستان صورت می گیرد را به اطلاع اداره حفاظت محیط زیست شهرستان قروه نیز می رسانند و حتی فرمانداری نیز در جریان آن قرار می گیرد، اما در خصوص نشت سیانور و آسیب های زیست محیطی آن در منطقه که نمونه برداری های آن اجرا شده، نمی توان هنوز نتیجه قطعی را اظهار داشت، چرا که این نمونه برداری در سه مرحله انجام می گردد و فعلا مرحله اول آن اجرا شده است.

زارعی ادامه داد: برای اینکه نتیجه آزمایش قطعی باشد، باید بین هر نمونه حدودا 2 تا 3 ماه فاصله زمانی وجود داشته باشد و فعلا منتظر طی این بازه هستیم تا مرحله دوم آن انجام گردد. این نمونه علاوه بر اینکه در آزمایشگاه محیط زیست کردستان آنالیز می گردد، در آزمایشگاه اداره آب و فاضلاب و آزمایشگاه دانشگاه علوم پزشکی استان و یک آزمایشگاه مرجع نیز مورد آنالیز قرار می گیرد.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان قروه تاکید نمود: اداره حفاظت محیط زیست شهرستان قروه نمی تواند نتیجه مرحله اول این آزمایش را اعلام کند و برای اطلاع از آن باید از سوی واحد آزمایشگاه اداره کل حفاظت محیط زیست کردستان پیگیری انجام گردد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

به "محیط زیست قروه در جریان نتیجه نمونه برداری نشت سیانور از معدن طلاى سارى گونى است ، اجازه اعلام نداریم!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "محیط زیست قروه در جریان نتیجه نمونه برداری نشت سیانور از معدن طلاى سارى گونى است ، اجازه اعلام نداریم!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید