بازارچه صنایع دستی نوروزی در شهرستان خلیل آباد برپا می گردد
به گزارش وبلاگ هیچکس، خبرگزاری مهر/ براساس آخرین اخبار منتشر گشته، بازارچه صنایع دستی نوروزی در شهرستان خلیل آباد برپا می گردد.
محمد نظام آبادی با اشاره به مصوبات دومین جلسه ستاد هماهنگی خدمات سفر شهرستان خلیل آباد در نشستی اظهار کرد: شهرستان خلیل آباد بعنوان دیار تاکستان های سرسبز بیش از 20 جاذبه گردشگری و تاریخی و 4 اقامتگاه بومگردی دارد که در نوروز 1402 پذیرایی گردشگران خواهد بود.
مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خلیل آباد ادامه داد: در ورودی شهر خلیل آباد چادرهای عشایری و پایگاه های اطلاع رسانی و امداد و نجات برپا و جاذبه های گردشگری شهرستان معرفی خواهند شد.
وی توضیح داد: بازدید از انواع جاذبه های گردشگری همانند آبگرم معدنی، پارک جنگلی، تفرجگاه خارزنج و منطقه ها کوهستانی، کویری و بیابانی در کنار اماکن تاریخی و مذهبی خاطره خوبی را برای گردشگران خواهد ساخت.
نظام آبادی با اشاره به پشتوانه تاریخی این منطقه اظهار کرد: براساس کتب تاریخی، پیشینه شهرستان به دوران زرتشت بر می شود، بطوریکه آثار و ابنیه زرتشتیان در اطراف شهرستان بچشم میخورد، اما رونق علمی و فرهنگی آن به قرون سوم و چهارم هجری که به نام خارزنج معروف بوده، مربوط است. به عنوان نمونه، در جلد ششم لغتنامه دهخدا از خارزنج به عنوان شهری آباد و خاستگاه اهل علم و ادب یاد شده است.
مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خلیل آباد اضافه کرد: شهر خارزنج در ناحیه شمالی شهر خلیل آباد فعلی واقع شده بود که در اثر زمین لرزه تخریب و ساکنان آن در دشتهای جنوبی پراکنده و آبادی های متعددی را ساختند.
وی اضافه کرد: حدود 250 سال قبل، خلیل خان فرزند جلیل بیگ از خاندان عرب میش مست قلعه ای بزرگ و زیبا را به نام خودش بنا نهاد که بعدها، خلیل آباد نام گرفت.
منبع: همگردی