8 ترفند عالی برای برطرف بوی بد دهان
به گزارش وبلاگ هیچکس، دلایل مختلفی برای بوی بد دهان وجود دارد، ازجمله خوردن یا نوشیدن غذا ها و نوشیدنی های با بوی تند یا پر از ادویه. بعلاوه مسائل دندان و لثه نیز می توانند به این عارضه بینجامند؛ مسائلی مثل بیماری لثه، وجود سوراخ در دندان یا عفونت.
اگر طعم عجیبی در دهانتان حس می کنید یا یک غذای پرادویه خورده اید، ممکن است نگران بوی بد دهانتان باشید. بوی بد دهان یک مشکل شایع است، اما گاهی اوقات ممکن است به راحتی نتوانید متوجه شوید که آیا دهانتان واقعا بوی بدی می دهد یا نه.
خوشبختانه، متخصصان آزمایش ساده ای را برای فهمیدن این موضوع پیشنهاد نموده اند. به گفته کارشناسان بنیاد سلامت دهان، لیسیدن داخل مچ دست و استشمام آن یک معین نماینده کلیدی است. اگر محلی که زبان خود را روی آن کشیده اید بوی بدی بدهد می توانید مطمئن باشید که دهان بدبویی دارید.
دلایل مختلفی برای بوی بد دهان وجود دارد، ازجمله خوردن یا نوشیدن غذا ها و نوشیدنی های با بوی تند یا پر از ادویه. بعلاوه مسائل دندان و لثه نیز می توانند به این عارضه بینجامند؛ مسائلی مثل بیماری لثه، وجود سوراخ در دندان یا عفونت.
به گفته کارشناسان، رژیم غذایی شدید و سیگار کشیدن نیز ممکن است تأثیر داشته باشد، همانطور که بعضی از بیماری ها مانند التهاب لوزه، رفلاکس اسید و خشکی دهان در این میان موثرند.
برترین راه برای اطمینان از بو ندادن دهان، تمیز نگه داشتن دندان ها، زبان و دهان است. در ادامه 8 کاری که باید برای مبارزه با بوی بد دهان انجام دهید آورده ایم:
1. حداقل دو بار در روز به مدت دو دقیقه به آرامی دندان ها و لثه های خود را مسواک بزنید.
2. از خمیر دندان حاوی فلوراید بهره ببرید.
3. روزی یک بار زبان خود را به آرامی با استفاده از سوهان یا پاک نماینده زبان تمیز کنید.
4. حداقل یک بار در روز بین دندان های خود را با مسواک بین دندانی یا نخ دندان تمیز کنید.
5. معاینه منظم دندانپزشکی را در برنامه های خود بگنجانید.
6. دندان های مصنوعی را تمیز نگه دارید و در شب آن ها را بردارید.
8 ترفند برای مبارزه با بوی بد دهان
7. بعد از خوردن غذا و نوشیدنی های با بوی تند از نعناع یا آدامس بدون قند بهره ببرید.
8. استفاده از دهانشویه یا خمیردندان آنتی باکتریال را امتحان کنید.
9. برای جلوگیری از بوی بد دهان و جلوگیری از بدتر شدن بو، باید از سیگار کشیدن خودداری کنید.
علاوه بر این، پزشکان بیان می نمایند که نباید بلافاصله پس از مسواک زدن، دهان خود را با آب بشویید و بعلاوه باید از مسواک زدن شدید دندان ها به حدی که باعث خونریزی لثه گردد خودداری کنید. آن ها بعلاوه توصیه می نمایند که از مصرف زیاد غذا ها و نوشیدنی های شیرین خودداری کنید.
چه زمانی باید یاری بگیرید؟
با آنکه خودتان می توانید به تنهایی بوی بد دهانتان را درمان کنید، اگر مشکل در عرض چند هفته بهتر نشد، باید از دندانپزشک وقت دیدار بگذارید.
بعلاوه اگر لثه های دردناک، خونریزی یا تورم دارید، باید در پی یاری باشید.
اگر بزرگسال هستید و دندان تان لق است یا دندان درد دارید یا دندان های مصنوعی تان مشکل دارند، باید یک وقت دیدار رزرو کنید.
منبع: روزیاتو
منبع: فرادید