پخش سه سریال جدید ازشبکه های رادیویی
به گزارش وبلاگ هیچکس، تهران (پانا) - سه مجموعه جدید رادیویی که به تازگی در اداره کل هنرهای نمایشی رادیو فراوری شده به روی آنتن چهار شبکه رادیویی نمایش،تهران ، سلامت و جوان رفته است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل هنرهای نمایشی رادیو، مجموعه رادیویی خدا خودش روزی رسونه به نویسندگی فائزه صالحی، تهیه کنندگی اشرف السادات اشرف نژاد ، کارگردانی مجید حمزه و با هنرمندی بازیگران رادیو نمایش درباره مردی است که کیفی پراز پول را در خیابان پیدا می نماید و در پی آن اتفاقاتی برایش رخ می دهد که شنیدنی است.خدا خودش روزی رسونه هر روز ساعت 1:00 بامداد از رادیو نمایش پخش می گردد و ساعت 22:30 به روی آنتن رادیو تهران می رود.
مجموعه رادیویی شانزده انسان خشمگین که این روزها ساعت 6:15 دقیقه از رادیو نمایش و ساعت 21:45 دقیقه از رادیو سلامت پخش می گردد ماجرای فروشنده ای عصبانی است که به دنبال راه حلی برای رسیدن به آرامش است.این نمایش به تهیه کنندگی مهدیه تقی زاده ، کارگردانی مهدی نمینی مقدم، نویسندگی داریوش روحی و با هنرمندی بازیگران اداره کل هنرهای نمایش رادیو فراوری شده است.
همچنین سریال رادیویی شاهراه به نویسندگی حسین یعقوبی، کارگردانی جواد پیشگر و تهیه کنندگی ژاله محمدعلی، بر اساس رمان آرزوهای عظیم چارلز دیکنز نوشته شده است که با هنرمندی بازیگران رادیو نمایش هر روز ساعت 8:45 دقیقه از رادیو نمایش پخش می گردد و ساعت 2:00 بامداد به روی آنتن رادیو جوان می رود؛لازم به ذکر است در این سریال های رادیویی افکتورها و صدابرداران حرفه ای رادیو نمایش نیز حضور داشته اند.
منبع: خبرگزاری پانا