طرز تهیه سس هویج؛ سس سالاد خوشمزه و سالم

به گزارش وبلاگ هیچکس، اگر از هواداران سالاد هستید، امتحان کردن سس های مختلف برای شما جذابیت زیادی دارد. سس هویج، یک سس سالاد ژاپنی است که طعم خوبش باعث می گردد مزه آن هرگز از زیر زبانتان نرود. اگر به ژاپن سفر کنید و در یکی از رستوران ها سالاد کاهو و کلم سفارش دهید، به احتمال خیلی زیاد یکی از گزینه های همراه با سالاد، سس هویج است. طرز تهیه این سس بسیار ساده است و مواد قابل دسترسی دارد. بنابراین اگر از طعم های همیشگی خسته شده اید و در پی ایده تهیه سس سالاد تازه هستید، سس هویج را حتما امتحان کنید.

طرز تهیه سس هویج؛ سس سالاد خوشمزه و سالم

مواد لازم برای تهیه سس هویج

  • هویج (میانه) دو عدد
  • زنجبیل تازه یک تکه در مقدار چهار سانتی متر
  • پیاز یا موسیر خردشده یک دوم فنجان (57 گرم)
  • سرکه سیب سه قاشق غذاخوری
  • عسل دو قاشق غذاخوری
  • روغن کنجد یک قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون شش قاشق غذاخوری
  • آب یک چهارم فنجان
  • نمک یک چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه سس هویج مخصوص سالاد

مرحله اول

برای آغاز تهیه یک سس سالاد خوشمزه ابتدا به سراغ پایه سس بروید. هویج ها را بشویید و پوست بکنید. به دلخواه خودتان از پیاز یا موسیر بهره ببرید. اگر از پیاز به جای موسیر تازه استفاده می کنید، پس ابتدا پیاز را پوست بگیرید.

مرحله دوم

حالا باید تمام مواد باهم مخلوط شوند. برای این کار، احتیاج به یک غذاساز یا مخلوط کن دارید. هویج، زنجبیل و پیاز را خرد کنید، سپس درون مخلوط کن بریزید و دستگاه را روشن کنید. اجازه دهید مواد کاملا له و یک دست شوند. سپس، دستگاه را خاموش کنید.

مرحله سوم

در این مرحله، سرکه سیب، عسل، روغن کنجد، روغن زیتون، آب و نمک را درون مخلوط کن بریزید و دوباره دستگاه را روشن کنید.

اجازه دهید به مدت هفت تا هشت دقیقه دستگاه پالس بزند تا مواد کاملا یک دست شوند. سس هویج شما آماده است. روی سالاد بریزید و از خوردن سالاد با یک مزه نو لذت ببرید. نوش جان!

فوت و فن های طرز تهیه سس هویج مخصوص سالاد

  • این سس سالاد را می توانید به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کنید.
  • اگر جز افراد وگان هستید، می توانید از جایگزین های گیاهی عسل مانند شربت افرا یا شهدهای گیاهی دیگر بهره ببرید. در صورت استفاده از شربت افرا، دو تا سه قاشق شربت افرا کافی است.
  • اگر زنجبیل تازه ندارید، یک دوم قاشق چای خوری زنجبیل آسیاب شده را جایگزین کنید.
  • مقدار کالری این سس حدود 126 کیلوکالری است.
  • سس هویج به انواع سالاد به ویژه سالاد سبزیجات طعم خوبی می دهد. از نمونه سالادهایی که می توانید در آن از سس هویج بهره ببرید شامل: سالاد ایتالیایی پانزانلا، سالاد سبزیجات با پنیر کبابی، سالاد سزار با فیله سوخاری، سالاد سزار بدون گلوتن و سالاد یونانی می گردد.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه سس هویج؛ سس سالاد خوشمزه و سالم" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سس هویج؛ سس سالاد خوشمزه و سالم"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید