رستوران هوبرتوس، فضایی رویایی در کوهستان های شمال ایتالیا
به گزارش وبلاگ هیچکس، معمولا رستوران ها خود هدف سفر نیستند، اما رستوران هوبرتوس ویژگی هایی دارد که گردشگران را مجاب به سفر می نماید.
رستوران هوبرتوس (St. Hubertus) در هتل رزا الپینای ایتالیا (Rosa Alpina) اخیرا توانست سه ستاره میچلین (Michelin) را دریافت کند. میچلین یک نظام امتیازدهی برای رستوران ها براساس کیفیت شان است. سه ستاره بالاترین امتیاز ممکن این نظام است و رستورانی که این درجه را داشته باشد، به معنای آن است که ارزشش را دارد که به خاطر آن حتی سفرهای ماجراجویانه را به جان خرید.
بنابراین شاید الان بخواهید برنامه سفر به دهکده کوچک سن کاسیانو (San Cassiano) در شمال ایتالیا، که رستوران در آنجا واقع شده، را بچینید.
از بین تمام چیزهایی که این دهکده کوهستانی دارد، از امکانات اسکی و ویلاها گرفته تا جاذبه های شهری و روستایی، رستوران هوبرتوس در هتل رزا الپینا، اما چیز دیگری است.
این رستوران، که تحت مدیریت سرآشپز نربرت نیدرکفلر (Norbert Niederkofler) است، در ارائه غذاهای تازه و فصلی تخصص دارد. به گزارش لکال ، فلسفه نیدرکفلر پختن کوه است؛ بدین معنا که تنها از مواد محلی استفاده می نمایند. نیدرکفلر خود از بومیان این منطقه است.
رستوران هوبرتوس هتل رزا الپینا تنها در تابستان و زمستان باز است و خوراک هایش شامل سیرابی گوساله و مارماهی و بابونه و ... هستند. خودتان در صفحه اینستاگرام رستوران می توانید ببینید که تمام غذاها به برترین شکل سرو می شوند.
رستوران در سال 1996 افتتاح شد و در آن موقع تنها 11 میز داشت. هوبرتوس اولین ستاره میچلینش را در سال 2000 و دومی را در سال 2007 دریافت کرد.
به گزارش ایتر (Eater)، رستوران هوبرتوس هتل رزا الپینا نهمین رستوران در ایتالیا است که توانسته سه ستاره میچلین را ببرد. رستوران دیگر ماسیمو بتورای استریا فرنسسکانا (Massimo Botturas Osteria Fransescana) در مودنا (Modena) است، که یکی از برترین رستوران های دنیا به شمار می رود.
اگر هنوز برنامه ای برای سفر به ایتالیا ندارید، شاید الان وقتش رسیده باشد.
منبع: کجارو / travelandleisure.com