رئیس جمهور الجزایر: اوضاع لیبی بدتر از سوریه می گردد

به گزارش وبلاگ هیچکس، رئیس جمهور الجزایر تأکید کرد به دست دریافت سلاح از سوی قبایل لیبی این کشور را تبدیل به سومالی جدید می نماید.

رئیس جمهور الجزایر: اوضاع لیبی بدتر از سوریه می گردد

به نقل از شبکه خبری المیادین، عبدالمجید تبون، رئیس جمهور الجزایر گفت: اوضاع لیبی احتمالا بدتر از سوریه می گردد. طرف های فعال در بحران سوریه همان طرف ها در لیبی هستند.

وی هشدار داد: اینکه قبایل لیبی سلاح به دست گرفته اند، احتمالا این کشور را به سومالی جدید تبدیل می نماید و بر امنیت تمام منطقه تأثیر می گذارد.

وی در مصاحبه با شبکه فرانس24 به امکان آزادی بعضی از فعالان جنبش مردمی اشاره و تاکید نمود: اکنون زمان آن فرا رسیده که به مرحله مذاکرات آرام و سازنده برسیم.

تبون در مصاحبه با رسانه های محلی نیز گفته بود: الجزایر تنها کشوری است که می تواند لیبیایی ها را گردهم آورد چراکه فائز السراج، نخست وزیر دولت وفاق ملی لیبی و خلیفه حفتر، فرمانده ارتش ملی لیبی به طرح الجزایر اعتراضی ندارند.

وی گفت: خونی که در لیبی ریخته می گردد خون مردم این کشور است نه کسانی که جنگ نیابتی را به راه انداخته اند.

تبون گفت که مایل است یک همه پرسی مردمی برای تصویب قانون اساسی جدید در ماه سپتامبر برگزار کند که به نظام ریاست جمهوری سرانجام دهد.

وی درباره روابط با مراکش گفت: ما شاهد یک تحول خطرناک هستیم و آن ساخت پایگاه نظامی توسط مراکش در مرزهای کشورمان است. ما مسئله ای با مراکش نداریم و هرگونه طرح رباط برای مذاکره را می پذیریم.

وی ساخت پایگاه در مرز با مراکش را تکذیب یا تأیید نکرد.،ایسنا

منبع: ایران آنلاین

به "رئیس جمهور الجزایر: اوضاع لیبی بدتر از سوریه می گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رئیس جمهور الجزایر: اوضاع لیبی بدتر از سوریه می گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید